Lys upp garaget

Bra belysning är viktigt och generellt gäller regeln att du aldrig kan få för många ljuskällor. På vissa ställen är det av högsta betydelse med en extra stark belysning, som till exempel i garaget.

Energieffektiv lysrörsarmatur

Ett gott råd är att satsa på lysrörsarmatur som ger ett så väl högkvalitativt som jämnt ljus. Dessa är optimala för många olika slags miljöer, som till exempel garage, parkeringshus, lager, logistik, produktionsmiljöer och jordbruk.

Du hittar lysrörsarmaturer i olika IP-klasser, längder och de finns även med rörelsesensor eller ljussensor. Allt för att du alltid ska kunna hitta den lysrörsarmatur som passar just dina behov.
Väljer du LED lysrörsarmatur har du vunnit många fördelar! Då får du en oerhört energieffektiv lysrörsarmatur som dessutom är extremt hållbar i en modern och snygg design. Om det är i en stor lokal som du ska ha lysrörsarmaturen, är det en god idé att välja med sensor. På så sätt kan du spara mycket på driftkostnaderna. Väljer du en armatur med nödbelysning, behöver du aldrig oroa dig för att bli utan ljus även om oturen skulle vara framme och strömmen försvinna.

Många fördelar med LED-belysning

En LED lysrörsarmatur har en livslängd på cirka 25 år och de är i princip underhållsfria! De är robusta, tåliga och passar alldeles ypperligt för en stor mängd olika användningsområden. Välj bland lysrörsarmaturer som har sensor, är dimbara eller utrustade med DALI-ljusstyrning. Du gör även en god gärning för miljön om du väljer LED, eftersom inget kvicksilver används i dessa armaturer får du här en miljövänlig belysning som dessutom är återvinningsbar. Ett annat stort plus i kanten som du får med den senaste LED-tekniken, är att lamporna är helt flimmerfria och de blir inte heller varma.
Tveka inte att kontakta din leverantör om du har frågor eller behöver vägledning inför ditt köp av LED lysrörsarmatur! De hjälper dig mer än gärna.