Vad du bör tänka på när du väljer ut din sprillans nya sexdoll

Att köpa en sexdoll är det perfekta beslutet för att krydda till onanistunderna rejält. Här får du inte bara ett helt okej alternativ till högerhanden, utan vi snackar om en komplett docka som ger dig en upplevelse så nära den äkta varan som möjligt. En realistisk sexdoll tar din njutning till helt nya höjder och ser nästan precis ut som en riktig kvinna. För så fräcka stunder som det bara går gäller det dock att välja ut rätt sexdoll, och vi ska hjälpa dig på traven här i vår händiga guide!

Vilket material du föredrar

Visst är utseendet en punkt som du bör ta hänsyn till, men hur dockan känns att använda är minst lika viktigt. En sexdoll brukar vara tillverkad i antingen TPE eller silikon, och båda materialen kommer med sina för- samt nackdelar.

Många män vänder sig till TPE-dockor just för att de är betydligt billigare och utomordentligt prisvärda. Silikon har en mycket saftigare prislapp, men i gengäld får du ett material som känns förbluffande realistiskt och som inte kräver lika mycket underhåll som TPE. I slutändan handlar valet därför om vad din plånbok föredrar.

En hel docka, torso eller underdel

Nästa steg för att välja rätt sexdoll är att fundera lite kring hur du vill att din docka ska se ut. Det finns nämligen både hela sexdockor, underdelar, en torso samt till och med uppblåsbara dockor. Vissa av dockorna har enbart ett hål medan andra både har munhål, vagina och anus. Beroende på din budget och hur enkelförvarad du vill att dockan ska vara kanske du väljer en över den andra. Kika på det breda urvalet och se vad som passar just din situation.

Tillbehör till din docka

När du väl har valt ut din docka är det dags att kika på diverse tillbehör som kan vara händiga att ha. Några exempel är glidmedel och det viktiga sexleksaksrengöringsmedlet som du drar nytta av efter användandet av din sexdocka. Om dockan inte har en vaginasleeve som kan avlägsnas är det bäst att införskaffa dig en douche för att enklare rengöra din docka invändigt. Självfallet kommer du också att vilja ha några snygga kläder till din sexdoll, och för att dockan ska förbli mjuk och len under en längre tid kan du beställa ett särskilt puder till sexdockor.